Ako môžeme pomôcť?

Prihlasovacie údaje a základné prístupy

1.     Vzdialený prístup na nabíjaciu stanicu (AV SmartSystem) cez portál Tecomat:

Na vzdialený prístup ku AV SmartSytem vo Vašich nabíjacích staniciach potrebujete vytvoriť účet v portále Tecomat. O jeho vytvorenie môžete požiadať na našej stránke podpory.

https://portal.tecomat.com – zmena hesla, vytváranie ďalších užívateľov, celkový prehľad všetkých lokalít, možný diaľkový prístup na nabíjaciu stanicu (presmerovanie na route.tecomat.com)

https://route.tecomat.com – diaľkový prístup na nabíjaciu stanicu

login:

heslo:

PLC jméno – nevypĺňa sa, vyberá sa v ďalšom kroku

2.     Prihlásenie do nabíjacej stanice (AV SmartSystem):

Prihlásenie na webserver nabíjacej stanice pre jej správu, energetický management, užívateľský a nabíjací management je možné buď lokálne cez ETH1 (horný eth port) na statickú IP 192.168.134.176/24, alebo za použitia DHCP servera na ETH2 (dolný eth port).

login: admin

heslo: admin

login je možné zmeniť na podstránke System->Edit (/PAGE53.XML) v časti System setup

3.     Prihlásenie do LTE gateway Teltonika TRB140

Teltonika je prepojená s ETH2 AV SmartSystem-om a poskytuje DHCP server. Prípadná konfigurácia Teltonika TRB140 prebieha cez webserver na ktorý sa dá dostať cez pripojenie eth káblom priamo z počítača do Teltonika TRB140. Teltonika pridelí počítaču IP adresu z DHCP servera a s počítačom sa dá napojiť na default gateway (192.168.2.1). Použité default prihlasovacie údaje sú uvedené na výrobnom štítku routru (nová hw revízia) alebo:

login: admin

heslo: Admin001

4.     Prihlásenie do backend portálu Môj AgeVolt.

Môj AgeVolt slúži na správu nabíjacích staníc, ich zdieľanie, spoplatnenie nabíjania, prístup do e-roamingu, nastavenie energy managementu, vytváranie reportov a veľa ďalšieho. Registrácia do portálu je spolu s prihlásením na https://my.agevolt.com.