Ako môžeme pomôcť?

Newsletter #0 Aktualizácia AgeVolt: Rozširujeme horizonty elektromobility

Vážení zákazníci, partneri a priatelia AgeVoltu

V prvom rade by sme sa Vám chceli poďakovať. Mnohí z Vás ste našimi vernými partnermi a užívateľmi a spoluvytvárate AgeVolt a jeho produkty.

Bez Vašej cennej spätnej väzby a trpezlivosti by naša cesta inovácií nebola taká úspešná. Veríme, že aj ďalej budeme spoločne ostatným približovať udržateľnú elektromobilitu.

Posilnenie vzťahov so zákazníkmi a partnermi: newsletter o novinkách, inšpiráciách a vzdelávaní + silnejšia zákaznícka podpora

V AgeVolte si uvedomujeme, že úspech v elektromobilite nespočíva len na inováciách produktov. Chceli by sme sa s Vami podeliť o to, aký úžasný produkt sme spolu za ostatné roky vytvorili. Prostredníctvom newslettrov budeme pravidelne prinášať produktové novinky zo sveta nabíjačiek a aplikácii. Ďalej referencie AgeVolt riešení priamo od partnerov a zákazníkov a chceme Vám tiež postupne a podrobne predstavovať možnosti nášho softvéru a výnimočnosť našich nabíjacích staníc a energetického manažmentu. Predstavujeme preto niekoľko iniciatív, ktoré začneme prinášať pravidelne, každý piatok.

Inovácie a inšpirácie v e-mobilite

Prinesieme Vám inovatívne prístupy aj s ukážkami u našich klientov k riešeniam elektromobility, budeme prinášať nápady a referencie, ktoré veríme, že pomôžu a motivujú aj ďalších. Chceme vytvoriť komunitu, v ktorej si môžeme vymieňať skúsenosti a najlepšiu prax o tom, ako udržateľne a zmysluplne vstúpiť do sveta e-mobility. Ak by Vás nejaká téma zaujímala, neváhajte nás kontaktovať a pokúsime sa ju spracovať.

Efektívne využitie nabíjacích staníc na rôzne účely

Súčasťou newsletterov budú aj pravidelné ukážky a školenia zamerané na efektívnu prevádzku a využívanie nabíjacích staníc. Ukážeme, že svet nie len o domácom a verejnom nabíjaní, ale že sa to dá celé robiť oveľa zmysluplnejšie. Tieto vzdelávacie aktivity poskytnú detailný pohľad na to, ako obsluhovať a maximálne využiť rôzne produkty pre vaše potreby v e-mobilite.

Zákaznícka podpora: Vždy k dispozícii

Naše zákaznícke centrum a servisná linka sú vám plne k dispozícii. Sme pripravení poskytovať odbornú podporu a riešiť akékoľvek otázky či problémy, ktoré by mohli mať naši partneri alebo používatelia. Vďaka implementácii pokročilého systému pre správu požiadaviek, LiveAgent, ktorý bol spustený do prevádzky 1. apríla 2024, sa môžete tešiť na ešte efektívnejšiu a osobnejšiu komunikáciu.

V prípade ak sú všetci pracovníci práve vyťažení, určite sa Vám ozvú späť.

Uvedomujeme si, že naše partnerstvo s Vami je dlhodobým záväzkom. Sme tu, aby sme Vám pomáhali a podporovali Vás na našej spoločnej ceste k udržateľnej elektromobilite.
 

Spolu tvoríme tím AgeVolt.