Ako môžeme pomôcť?

ISO certifikáty

AgeVolt Slovakia s. r. o.: Váš spoľahlivý partner s medzinárodnými ISO certifikátmi

Spoločnosť AgeVolt Slovakia s. r. o., so sídlom v Bratislave, sa môže pochváliť medzinárodnými certifikátmi ISO, ktoré zaručujú vysoký štandard kvality, environmentálneho manažmentu a informačnej bezpečnosti. Tieto certifikáty nie sú len symbolom dôvery, ale aj záväzkom k poskytovaniu kvalitných služieb a produktov.

1. ISO 9001:2016 – Tento certifikát je zárukou, že AgeVolt implementuje efektívne procesy, ktoré zabezpečujú kvalitu a spoľahlivosť vo vývoji, výrobe, predaji, inštalácii a prevádzke nabíjacích systémov pre elektromobily.

2. ISO 14001:2016 – AgeVolt zaviazal k dodržiavaniu environmentálnych štandardov, čím prispieva k ochrane životného prostredia a zabezpečuje udržateľnú výrobu a prevádzku.

3. ISO 45001:2019 – Tento certifikát potvrdzuje, že spoločnosť klade veľký dôraz na bezpečnosť práce a zdravie zamestnancov pri všetkých činnostiach.

4. ISO/IEC 27001:2023 – AgeVolt sa zameriava aj na vysokú úroveň informačnej bezpečnosti, čím zaisťuje ochranu dát a informačných systémov.

Platnosť týchto certifikátov do roku 2025 až 2027 potvrdzuje dlhodobú záväznosť spoločnosti k vysokým štandardom a neustálemu zlepšovaniu v oblastiach kvality, bezpečnosti, environmentálnej a informačnej integrity.

Tieto medzinárodné normy a certifikácie podčiarkujú pozíciu AgeVolt Slovakia s. r. o. ako spoľahlivého partnera, s ktorým môžete očakávať len tie najlepšie služby a produkty. Pri výbere AgeVolt si môžete byť istí, že spolupracujete s firmou, ktorá splňa najprísnejšie globálne štandardy v oblastiach, ktoré sú pre váš podnik kľúčové.