Ako môžeme pomôcť?

Prvé spustenie a práca s AgeVolt portálom

V tomto videu si ukážeme, ako si prvýkrát spustiť a pracovať s portálom Agevolt. Najprv sa naučíme, ako aktivovať peňaženku a správu nabíjacích bodov, krok za krokom si prejdeme celý proces od aktivácie až po správu účtu.

Začneme tým, že si v obchode aktivujeme Peňaženku a Správu nabíjacích bodov. Potom si prejdeme, ako sa zobrazia jednotlivé sekcie ako Peňaženka, Aktívne nabíjanie, Nabíjacie miesta a Správa nabíjačiek vľavo v menu.

Pozrieme sa na to, ako si môžete upraviť osobný profil v sekcii Môj profil, kde si doplníte osobné údaje a pridáte nový e-mail, ktorý môžete použiť na prihlásenie do aplikácie.

Následne si ukážeme, ako vytvoriť peňaženku, ktorá umožní platiť za nabíjanie alebo prijímať platby na vašich nabíjacích staniciach. Prejdeme si, ako vyplniť potrebné údaje na vytvorenie peňaženky, ako si zvoliť menu a ako nastaviť peňaženku pre rôzne účely, ako sú súkromné a firemné vozidlá.

Naučíme sa aj, ako spravovať a pridávať nabíjacie stanice a zóny, vrátane výberu typu lokality, a ako nastaviť jednotlivé nastavenia stanice.

Na koniec sa pozrieme na to, ako si môžete vytvoriť nové kontakty pre správu nabíjačiek, ako zdieľať nabíjačky a vytvárať prístupy pre verejnosť alebo špecifické skupiny.