Ako môžeme pomôcť?

Newsletter #11: Návrat po letnej prestávke s inovatívnym projektom

Milá rodina AgeVolt, (EN version below)

po letnej prestávke vás opäť srdečne vítame pri najnovšom vydaní nášho newslettera, kde vás informujeme o našich najnovších úspechoch a inováciách.

Novinka: Dizajnérska štúdia nabíjačky "Dimenzia X"
S hrdosťou vám predstavujeme výsledky našej spolupráce s Fakultou architektúry a dizajnu STU, kde pod vedením Mgr. art. Martina Baláža, ArtD., a dizajnéra Erika Rejtu vznikla inovatívna nabíjačka pre elektromobily s názvom Dimenzia X. Tento dizajn sa vyznačuje jedinečným konceptom, ktorý kombinuje funkciu AC nabíjačky s estetikou pripomínajúcou stojan na bicykle. Ide o nabíjačku, ktorá dokonale zapadne do mestského prostredia a je ideálna pre mestá, obce, ako aj developerov.

Tento projekt sme úspešne prezentovali na Noci architektúry a dizajnu v ateliéri Fakulty architektúry a dizajnu STU a najnovšie bude vystavený od 16. septembra 2024 v galérii Umelka, v novo pristavenom komunitnom pavilóne, kde vás srdečne pozývame. Táto lokalita, ktorá sa nachádza medzi Euroveou a Starým mostom, je skvelým miestom, kde si môžete osobne pozrieť tento výnimočný projekt. Veríme, že takáto nabíjačka môže byť veľkým prínosom nielen pre mestá a obce, ale aj pre súkromných developerov, ktorí chcú obohatiť verejné alebo súkromné priestory o moderné a funkčné riešenia.

Fotografie z prezentácie nájdete na konci emailu.

Leto plné pokrokov a nových partnerstiev
Aj keď sme sa počas leta trochu stiahli z komunikačných kanálov, za oponou sme tvrdo pracovali na ďalšom rozvoji našich produktov. Podarilo sa nám posunúť naše riešenia na vyššiu úroveň a nadviazať nové spolupráce, ktoré budú prínosom pre našich zákazníkov v Slovenskej aj Českej republike.

Čo prinesie najbližší newsletter?
V budúcom čísle nášho pravidelného newslettera, ktoré vyjde už o týždeň, sa s vami podelíme o detaily našich produktových noviniek a nových funkcionalít, ktoré sme vyvinuli počas leta. Máte sa na čo tešiť!

Ďakujeme vám za vašu podporu a veríme, že s nami ostanete na ceste k udržateľnej elektromobilite!

Best regards,
The AgeVolt Team

EN version - Dear AgeVolt Family,

After the summer break, we are excited to welcome you back to the latest edition of our newsletter, where we share our recent achievements and innovations.

New: "Dimenzia X" Charging Station Design Study

We are proud to present the results of our collaboration with the Faculty of Architecture and Design at STU, led by Mgr. art. Martin Baláž, ArtD., and designer Erik Rejta. Together, we developed an innovative EV charging station named Dimenzia X. This design combines the functionality of an AC charger with the aesthetics of a bicycle stand, making it an ideal solution for urban environments. It’s perfect for cities, municipalities, and developers looking for practical and modern infrastructure.

We successfully showcased this project at the Night of Architecture and Design at the STU Faculty of Architecture and Design, and it will now be exhibited from September 16, 2024, at Umelka Gallery in the newly constructed community pavilion. We invite you to visit and experience the project firsthand. The gallery, located between Eurovea and Starý most, is a great spot to see this unique piece in person. We believe this charging station will be a valuable asset not only for cities and municipalities but also for private developers who want to enrich public or private spaces with modern and functional solutions.

You can find photos from the presentation at the end of this email.

A Summer of Progress and New Partnerships

Although we stepped back from communication channels over the summer, we were hard at work behind the scenes, further advancing our products. We’ve successfully elevated our solutions and secured new partnerships that will benefit our customers in both Slovakia and the Czech Republic.

What to Expect in the Next Newsletter?

In next week’s regular edition of our newsletter, we will share more details about our new product features and functionalities developed over the summer. Stay tuned for exciting updates!

Thank you for your ongoing support, and we look forward to continuing our journey together towards a more sustainable future in electromobility!

Best regards,
The AgeVolt Team