Ako môžeme pomôcť?

Newsletter #3: Novinky v ESG a predpríprave kabeláže

Milá rodina AgeVolt,

S radosťou vám predstavujeme tretie číslo nášho newslettera, v ktorom vám prinášame ďalšie novinky a dôležité informácie. Predchádzajúce vydania a aj toto nájdete v sekci Novinky na našom support.agevolt.com.

Je nám cťou oznámiť, že sme získali prestížny ESG certifikát s hodnotením A. Dokazuje to nielen našu snahu o udržateľnosť, ale dáva to možnosť aj vám, vylepšiť si vlastné ESG hodnotenie práve tým, že máte za partnera a dodávateľa niekoho s týmto certifikátom. Ak potrebujete ďalšie informácie alebo pomôcť s dosiahnutím vašich ESG cieľov, kontaktujte nás na esg@agevolt.com a zistite, ako môžeme prispieť k zlepšeniu aj vášho ESG hodnotenia.

 

Efektívna Predpríprava Kabeláže pre Elektromobilitu
Dnes vám chceme predstaviť aj inovatívny koncept predprípravy kabeláže, ktorý umožňuje nielen veľké finančné úspory, ale aj energetickú udržateľnosť. Celý koncept je navrhnutý tak, aby celé náklady na predprípravu boli menej ako 200€ na parkovacie miesto, čím sa stáva ideálnou voľbou pre každé parkovisko. Vhodný je nielen pre rezidenčné projekty, vozové parky, obchodné priestory, kde sa môže realizovať predpríprava pre 100vky parkovacích miest, ale uplatnenie si nájde aj tam, kde máme miest len pár, či dokonca len jedno. Tento systém je jednoduchý na výstavbu, nevyžaduje betónovanie, umožňuje pripraviť kompletnú predprípravu pre každé parkovacie miesto aj roky pred reálnou inštaláciou nabíjacej stanice, ktorá je následne veľmi rýchla a nevyžaduje si už žiaden zásah do terénu. Túto predprípravu je možné inštalovať v zeleni, v zámkovej dlažbe, asfalte, skrátka kdekoľvek. Prvé projekty s touto predprípravou sme už realizovali pre rezidenčný projekt Bory Bývanie, depá Slovak Parcel Service, parkoviská Slovenské elektrárne a iné, kde sa aj vďaka týmto partnerom podarilo odladiť všetky nedostatky a systém je teda pripravený pre vás všetkých. Zistite viac o tom, ako môže tento koncept oživiť vaše parkovisko na https://support.agevolt.com/534025-Predpríprava-kabeláže-s-použitím-podzemných-šácht

Podnecujeme spoluprácu: Zapojte sa a zdieľajte nápady
Vaše nápady a spätná väzba sú pre nás neoceniteľné a môžu priamo ovplyvniť náš vývoj. Využite našu platformu na support.agevolt.com a zapojte sa do súťaže o najlepší nápad na zlepšenie našich služieb. Hlasujte, zdieľajte svoje inovatívne predstavy a staňte sa súčasťou našej snahy o lepšiu elektromobilitu. S vašou účasťou môžeme spoločne formovať budúcnosť udržateľnej mobility. Viac info tu.

Tím AgeVolt