Ako môžeme pomôcť?

Newsletter #2: Novinky na AgeVolt Support – Pripojte sa k našej inovatívnej komunite!

Milá rodina AgeVolt,

V druhom vydaní nášho newslettera by sme vás chceli oboznámiť s niekoľkými vzrušujúcimi aktualizáciami a príležitosťami pre zapojenie sa do vývoja našich produktov.

Nová podporná stránka: support.agevolt.com
Naša nová podporná stránka sa stane živým centrom pre všetkých našich používateľov, ale aj rôzne profesie, ktoré sú zapojené do návrhu, inštalácie a prevádzky, či servisu nabíjacej infraštruktúry. Budú tu pribúdať nielen podrobné návody a dokumenty pre naše nabíjacie stanice, SmartSystem a digitálnu platformu, ale aj archív všetkých vydaných newsletterov pre tých, ktorým ušli naše predchádzajúce vydania. Plánujeme tu tiež pridávať anglické verzie týchto materiálov, aby sme lepšie slúžili našej rastúcej globálnej komunite.

Predstavujeme: Notifikácie priamo z nabíjacej stanice
Na support.agevolt.com sme zverejnili návod (https://support.agevolt.com/216012-Notifikácie-z-nabíjacej-stanice) na nastavenie notifikácií z nabíjacej stanice, ktoré môžete prijať po ukončení nabíjania. Notifikácie môžu byť zasielané prostredníctvom WhatsApp, Viber alebo SMS. Až štyri telefónne čísla viazané na užívateľa, ktorý spustil nabíjanie a dve na majiteľa pre notifikácie zo všetkých nabíjaní. Užívatelia nemusia mať registráciu na my.agevolt.com, nemusia mať mobilnú aplikáciu, ale informáciu o ukončenom nabíjaní dostanú do sekundy na uvedené telefónne číslo v podobe správy s informáciou o mieste nabíjania a spotrebe. Tento prvý článok je príkladom toho, ako chceme zlepšovať váš zážitok z našich produktov návodmi a novinkami. Podobným spôsobom pribudnú návody nielen na novinky, ale aj na všetky existujúce funkcionality.

Inovujte s nami: Sekcia 'NÁVRHY - vylepšite s nami AgeVolt'
Vyzývame vás, aby ste prispievali svojimi nápadmi na vylepšenie našich produktov v novej sekcii NÁVRHY na našej podpornej stránke. Najlepšie nápady, ktoré získajú najviac hlasov, každý mesiac odmeníme kreditom. Víťazný nápad získa 200€ a navyše náhodne vyberieme jedného hlasujúceho, ktorého odmeníme sumou 100€. Tieto finančné odmeny môžete využiť na nabíjanie alebo na kúpu ďalších produktov a služieb AgeVolt. Čo je ale možno ešte lákavejśie ako finančná odmena je, že najlepší nápad odmeníme aj najväčšou prioritou vo vývoji a pokúsime sa daný nápad dostať ku vám všetkým, v čo najkratšom možnom čase.

Zdieľajte svoje myšlienky, hlasujte o nápadoch ostatných a aktívne sa zapájajte do vylepšovania našich produktov. Vaša spätná väzba a kreativita sú základom pre naše neustále inovácie.

Ďakujeme, že ste s nami na tejto vzrušujúcej ceste k inováciám. Spolu tvoríme budúcnosť elektromobility.

Tím AgeVolt