Ako môžeme pomôcť?

ESG certifikát

AgeVolt Slovakia s.r.o. získala prestížny ESG certifikát

Spoločnosť AgeVolt Slovakia s.r.o., pôsobiaca v oblasti elektromobility, nedávno získala významné ocenenie v podobe ESG certifikátu s hodnotením "A". Toto ocenenie zdôrazňuje vysokú úroveň záväzku firmy k environmentálnym, sociálnym a správnym (governance) štandardom.

ESG certifikácia, vydaná spoločnosťou Synesgy, je založená na medzinárodných normách a hodnotí spoločnosti podľa ich schopnosti integrovať environmentálne, sociálne a správne princípy do svojej každodennej prevádzky. AgeVolt dosiahol v tejto hodnotiaci metóde najvyššiu možnú známku, čo potvrdzuje jeho líderské postavenie v oblasti udržateľnosti v rámci elektronického priemyslu.

Hodnotenie "A" v ESG certifikáte označuje vynikajúcu úroveň zodpovednosti firmy nielen k životnému prostrediu, ale aj vo vzťahu k svojim zamestnancom a dodržiavaniu etických štandardov v oblasti korporátneho spravovania. Tento úspech je dôkazom, že AgeVolt neustále pracuje na zlepšovaní svojich operácií a znižovaní environmentálneho dopadu svojej činnosti, čím prispieva k lepšej budúcnosti pre všetkých.

Certifikát je platný do apríla 2025 a AgeVolt je odhodlaný nielen udržať tento štandard, ale aj neustále ho zlepšovať. Získanie tohto certifikátu tiež posilňuje dôveru medzi zákazníkmi a partnermi spoločnosti, čím AgeVolt potvrdzuje svoje miesto ako spoľahlivý a etický partner v rýchlo rastúcom trhu elektromobility.