Ako môžeme pomôcť?

Newsletter #1: Z Vašich výziev k našim inováciám

Milá rodina AgeVolt,

Pokrok v elektromobilite nie je len o hardvéri. Je to o spojení ľudí, technológií a inovatívnych prístupov. Prečítajte si úvodné vydanie nášho newslettera, zasväteného inováciám, ktoré formujú súčasnosť aj budúcnosť elektromobility. V AgeVolt neustále posúvame hranice možného, aby sme vám priniesli riešenia, ktoré nielenže reagujú na vaše potreby, ale tiež vás posúvajú vpred v dynamicky sa vyvíjajúcom svete elektromobility. V tejto časti nášho newslettera sa okrem nabíjačiek zameriavame na digitálne riešenia, ktoré otvárajú nové možnosti pre všetkých, od majiteľov parkovísk až po individuálnych prevádzkovateľov.

Hardvérové inovácie: Úzky profil, rovnaký výkon

Naša cesta začala odvahou myslieť inak a túžbou prinášať zmeny do sveta elektromobility. Prešli sme spoločne kus cesty, od skromných začiatkov s doma striekanými prototypmi po dnešné sofistikované nabíjacie stanice. Minulý rok sme priniesli produkt, Pillar Slim, ktorý bol významným posunom našej snahy o inováciu. Táto štíhla novinka, s rozmermi len 10 x 12 cm, ukazuje, čo všetko sa dá dosiahnuť, keď neustále tlačíme hranice možného. Je to názorný príklad toho, ako váš feedback a naše know-how ruka v ruke tvoria produkty, ktoré nie len spĺňajú, ale aj prekonajú očakávania.

Ďalšie varianty: Srdce vašich nabíjacích riešení

Naše Wallboxy One a Double boli inžiniersky vylepšené tak, aby poskytovali flexibilitu pre domáce a komerčné použitie. A neostali sme len pri nich. StreetLight Charger využíva modulárne komponenty pre elegantnú integráciu do verejného osvetlenia, zatiaľ čo Portable Charger prináša nabíjanie tam, kde je to najpotrebnejšie – ideálny pre flotily a domáce použitie.

SmartSystem: Viac Než Len Riadiaca Jednotka

SmartSystem, mozog našich nabíjacích staníc, prináša pokročilé možnosti riadenia a energetického manažmentu. Umožňuje lokálnu správu užívateľov, upozornenia zasielané na Viber, Whatsapp či sms a plynulú integráciu s ostatnými systémami, čím vytvára bezkonkurenčnú platformu pre efektívnu správu elektromobility. SmartSystem AgeVolt sme dostali do pozície lídra v technológii nabíjania. To, čo sme sľúbili, sme premenili na realitu – a toto je len začiatok.

Digitálna Platforma: Vaša Elektromobilita, Vaše Pravidlá

Naša digitálna platforma mení nabíjacie stanice na inteligentné uzly zdieľanej a zelenej ekonomiky spojené s vašimi životmi a podnikmi. V AgeVolte neveríme svetu, v ktorom ľudia musia chodiť nabíjať svoje autá rovnako, ako ich chodia tankovať. Veríme svetu, kde sa človek nabije všade tam, kde zastavil z iného dôvodu. Nabije sa tam ako zákazník obchodu do ktorého prišiel, ako zamestnanecnájomcanávšteva, rezident. Chceme, aby nabíjacie stanice slúžili vášmu biznisu, a nie naopak. Naša digitálna platforma a nové mobilné aplikácie ponúkajú jednoduché a intuitívne riešenia pre vás, aby ste mohli nabíjanie ponúknuť ako doplnkovú službu ku parkovaniu pre každého, kto na Vašom parkovacom mieste zastaví, či už je to vaše auto, alebo niekoho iného. Vy si určujete kto, kedy a za akých podmienok u vás službu nabíjania môže využiť. Či to bude váš sused, alebo v noci na prázdnom parkovisku akýkoľvek rezident z okolia, cez deň zákazník, či zamestnanec. Nabíjajte, zdieľajte a podporujte svoje podnikanie s AgeVolt.

Rozšírenie Ponuky: Partnerstvá a Patentované Riešenia

Naše patentované systémy predprípravy kabeláže uľahčujú inštaláciu nabíjačiek a znižujú náklady niekedy aj o 90%, čím sa elektromobilita stáva dostupnejšou a efektívnejšou ako kedykoľvek predtým. Spolupráca s výrobcami ako Legrand a StarCharge nám umožňujú prinášať širšie spektrum nabíjacích riešení. Naše pokročilé softvérové riešenia umožňujú integráciu dát a reportov do existujúcich systémov a procesov vašej firmy. S my.AgeVolt môžete mať na jednom mieste kompletný prehľad o spotrebe, fakturácii a správe užívateľov.

Tím AgeVolt.

P.S.: Naša misia pokračuje. V každom ďalšom vydaní newslettera vás budeme už podrobne zoznamovať s jednotlivými produktami, pokrokom našich riešení a spôsobmi, akými môžu posilniť váš biznis a zelené iniciatívy.